Koning Albert 1 laan 19
8800 Roeselare
Tel: 051/20 21 60
info@electromandel.be

Wij zijn een familiebedrijf die centraal gelegen is in Roeselare, het hart van West-Vlaanderen.

Als electro groothandel verdelen wij installatiemateriaal, verlichting, comfortproducten, schakelmateriaal, videofonie,… Kwaliteitsproducten die onmisbaar zijn voor de installateur van elektrische en industriële installaties.

Service, kwaliteit, flexibiliteit en rentabiliteit zijn de steunpunten van ons bedrijf en dit kan je hier ook terugvinden op deze website.

Onze showroom, opgeleid personeel en gunstige openingsuren maken het mogelijk om u een offerte, lichtstudie of concept aan te bieden op maat van u of van uw klant.

Lees verder

The Lightstore

The Lightstore Roeselare is een Verlichtingswinkel met Decoratieve en architecturale verlichting in het centrum van Roeselare. The Lightstore is een Divisie van Electro Mandel waar U vooral terecht kan wanneer u een specifieke wand, tafel of staande lamp zoekt die je niet in onze toonzaal terug vind. Ook is er een groot aanbod van Landelijke en moderne Pendel en plafond armaturen. The lightstore is ook de ideale plaats om het nuttige aan het aangename te koppelen en terwijl u samen op zaterdag een familieuitstap maakt in het centrum van Roeselare kan je vrijblijvend onze nieuwe toonzaal bekijken. Ook aan de kinderen hebben we gedacht.

Ga naar The lightstore

Ons Team

Rik
Zaakvoerder

Lorem ipsum..

Leen
Administratie

Lorem ipsum..

Kurt
Magazijn

Lorem ipsum..

Bart
Verkoop

Lorem ipsum..